Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
8 mobila insikter som kommer att påverka hur vi gör affärer 2016 - ExploreCurate

8 mobila insikter som kommer att påverka hur vi gör affärer 2016


Vi har anledning att tro att kundens plats i marknadsförarnas fokus blir att starkare under 2016. Med det följer att kunna ge kunderna det de vill ha. Ögonblickligen. Därför är den mobila kanalen superviktig för alla företag att förstå och agera i.

#1. Mobilen blir den enskilt viktigaste kanalen för alla marknadsförare och en allt större del av marknadsbudgetarna kommer att dedikeras den mobila kanalen.

#2. Under 2016 närmar vi oss 50 % täckning av smartphones i världen och tillväxten accelererar främst i Afrika och Asien.

#3. Stora sociala plattformar som WeChat eller Facebook har större chans att nå ut till användarna i mobilen än andra appar eftersom användarna är vana vid deras användargränssnitt.

#4. Vinnarna kommer inte givet vara de stora kända konsumentvarumärkena utan de som bäst kan bygga närvaro, nytta och lojalitet med mobilen kommer att ta mark.

#5. Det kommer inte att handla om en mobil strategi utan vem som bäst utvecklar sin marknadsstrategi med en medveten anpassning till den mobila kanalen.

#6. Det är rimligt att tro att den mobila kanalen kommer att landa på ca 20 % av varumärkenas marknadsbudgetar när vi summerar 2016.

#7. Gränsen mellan den mobila webben och appar bli otydligare för användarna och konkurrensen om de i snitt ca 25 använda apparna i månaden blir otroligt hög.

#8. Det kommer att komma många försök till innovation som landar i den mobila kanalen och framförallt inom AI – Artificial Intelligence, VR – Virtual reality och IoT – Internet of Things.

Källa: Forrester

Läs också:

Guide från Google: Så lyckas du ställa om företaget till en mobil värld

5 viktiga insikter om mobil annonsering

9 saker att undvika för att få e-handel att funka på mobilen