5 kreativa kampanjer från Coca-Cola som du inte får missa

, , , ,

Som marknadsförare är din främsta uppgift att förtjäna målgruppens uppmärksamhet och förtroende. Flytta ditt fokus från att beskriva produkten eller tjänsten till att knyta samman varumärket med målgruppen och skapa en relation dem emellan. Som i alla relationer kräver de första insatserna lite extra krut i början. Och givetvis lite löpande uppvaktning för att hålla intresset vid liv. Coca-cola är riktiga fenor på det här och har genomfört en rad kreativa kampanjer som för samman, förnöjer och engagerar målgruppen. Här har du 5 exempel på kampanjer som är för bra för att missa. Mycket nöje!

Coca-Cola SLURP!

Small world Machines

Coca-Cola Christmas Balloons

Invisible Vending Machine

Coca-Cola Fair Play Machines

Läs även:

Dagen som alla gerillamarknadsförare väntar på

Slopa kvart-i-tre ragget

Gerilla marknadsföring som chockerar – 4 inspirerande kampanjer

[otw_is sidebar=otw-sidebar-1]