Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Äntligen möjligt att länka dina konton på Instagram - så här gör du - ExploreCurate

Äntligen möjligt att länka dina konton på Instagram – så här gör du


Dagens ”det var på tiden”-nyhet: Instagram har äntligen gjort det möjligt för en person att ha kontroll över och posta från flera konton – utan att behöva logga ut emellan. För oss som jobbar med sociala medier är det här en gudagåva, eftersom du nu kan ha tillgång till ditt arbetsrelaterade Instagramkonto och följa med antal likes, kommentarer och dylikt utan att behöva logga ut från ditt privata konto. Ett annat välkommet tillägg är nämligen att du nu också får push-notiser om någon gillar en bild på ett av dina konton trots att du är inloggad på ett annat – idealt om du till exempel får en brådskande fråga under en bild på ditt företagskonto utanför din vanliga arbetstid.

Och även om du inte jobbar med sociala medier eller marknadsföring kanske den här nyheten gläder dig som helt enkelt är ett fan av Instagram och drömt om att ha ett konto till – nu är tiden inne. Kanske ett konto för endast dina matbilder, ett bestående av skrytbilder från dina resor, ett fan-konto för ”Game of Thrones” eller bara ett för att kunna lägga upp ännu fler selfies från samma fotosession?

Att länka dina konton är i alla fall superenkelt! Så här går det till konkret:


1. Gå till din profil. Klicka på kugghjulet längst upp i hörnet, scrolla ner och klicka på ”Lägg till konto” och logga in på de andra konton du postar från (man kan maximalt länka ihop fem konton – jag testade.)

kontoskifte_inringat-168x300

2. Växla enkelt mellan kontona med att gå till din profilsida, klicka på pilen bredvid ditt användarnamn och sedan på det kontot du vill lägga upp en bild på.

12660260_10153335438851127_2085213144_n-168x300

Lycka till med multi–postandet och kom ihåg att följa Explore Curate och Bulls Content på Instagram.

Källa: Resume