Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
#83 Använd den här artikeln för att sätta press på din traditionella arbetsgivare - ExploreCurate

#83 Använd den här artikeln för att sätta press på din traditionella arbetsgivare


Om du jobbar på ett företag med en traditionell företagskultur kan det säkert kännas lite bittert ibland. Inte bara för att ni fortfarande jobbar i silos. Inte bara för att ni arbetar mellan 8.45 och 17.00 och att tidrapporteringssystemet suger. Inte bara för att mallen för det årliga utvecklingssamtal har varit densamma de senaste tjugo åren. Inte bara för att er affärsmodell håller på att rämna. Inte bara för att över hälften av dina kollegor är trötta, parkerade och rädda för att bli avslöjade lagom till nästa omorganisation.

#4. Spotify – Gynnar fortplantning bland personalen

Spotify ger 6 månaders betald föräldraledighet i USA och en soft första månad efter föräldraledigheten. Och att det kommer bli mycket föräldraledighet kan man ju gissa eftersom Spotify står för alla kostnader för att driva på fertiliteten som t ex för att frysa ner ägg.

Läs om vad alla 10 moderna techbolag erbjuder för perks här.

Läs också:

#82 Därför borde copywriters skriva rubriken, journalister skriva artikeln och marknadschefen välja bilden och säljchefen lägga sista handen

#81 Här är mina råd till mig själv som 23-årig Berghsstudent

#80 Checklistan och citaten som hjälper dig att inte satsa på fel affärsidé