Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
- ExploreCurate

Den första kurerade artikeln på ExploreCurate.com publicerades i januari 2014 och fram till idag har det blivit nästan 1 500 artiklar inom #digitalainsikter. Jag vill tacka alla curators och gästskribenter som bidragit och alla som har läst, gillat och delat artiklar. Det är dags att säga tack och hej, dags för nästa grej!

Så vad händer nu? Jo, ExploreCurate.com kommer att fokusera på att bevaka alla intressanta konferenser/event inom samma ämnen som tidigare. Antal konferenser och event har fullkomligt exploderat. Det finns så många konferenser/event jag själv skulle vilja hinna med att delta på bara i Sverige. De senaste åren har jag varit på många, men ändå känt att jag tyvärr missat de flesta (för att inte tala om alla konferenser jag inte ens känt till) och jag vet att jag inte är ensam om att känna så. Det är det nya ExploreCurate.com ska lösa. Bevaka intressanta konferenser och event inom samma ämnen som tidigare och med ett nätverk av initierade curators som rapporterar sina spaningar, intervjuer och insikter. Målet är att kunna hjälpa fler att upptäcka, uppleva och självklart gratis. Förhoppningsvis blir ExploreCurate.com också en bra kanal för alla arrangörer marknadsföra sina konferenser och event.

Jag behöver hjälp med att lista alla intressanta konferenser och event inom #digitalt #tech #startup #marknadsföring #socialamedier #appar #ehandel etc. Så m a o, ös på med konferenser och event du gillar och som ExploreCurate.com inte får missa att bevaka. Är du intresserad att vara med och bevaka konferenser ska du självklart höra av dig också!

,