Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Den lilla framgångssagan som alla under 30 år har väldigt svårt att uppskatta - ExploreCurate

Den lilla framgångssagan som alla under 30 år har väldigt svårt att uppskatta


Det mesta handlar om nya digitala underverk. Därför kan det vara skönt att bryta av med en liten analog framgångssaga. Men det kanske inte blir så emotionellt om man inte upplevt det. Jag gissar att alla under 30 år inte ens kan gissa vad det är. Här kommer den lilla framgångssagan.

Under 2016 har försäljningen ökat med 140 % och analytikerna ser ingen tendens till att det ökade användandet ska minska.

Som sagt, det är en liten framgångssaga. ”Från väldigt låga nivåer” som en statistiker skulle uttrycka det. Men vi kan ändå känna en viss värme. Frågan är om du som är under 30 kan känna igen och känna med oss som är över 40…?

, ,