Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
#103 Alla konkreta saker ditt företag kan göra med all användardata - ExploreCurate

#103 Alla konkreta saker ditt företag kan göra med all användardata


Vi har fått lära oss att samla på oss all data vi kan komma över när vanliga hyggliga människor besöker vår hemsida eller hugger på någon av alla dessa agnade krokar vi kastat ut där i de sociala och digitala vattendragen. Nu återstår bara en viktig insikt.

Vad ska vi göra med all den användardata vi har samlat på oss?

Här kommer några konkreta saker ditt företag kan göra med all användardata (och kanske att du utifrån detta kan prioritera vilken användardata du ska fånga in framgent).

1. Påminn dina kunder och få dem att känna sig tacksamma

Den största konkurrenten om kunderna är TID. Om du kan få dina kunder att komma ihåg att komma ihåg dig så är mycket vunnet och det uppskattas av dina kunder.

Stoppa in din användardata i en kalenderfunktion med pushnotiser så påminner du dina kunder utan behöva påminna dig själv.

2. Skapa relevant innehåll och få respekt i branschen

Nu när reklam fungerar allt sämre behöver företagen ta position som Thought leader inom sin bransch.

Stoppa in din användardata i din Content marketing strategi så kommer det du kommunicerar bli mycket mer relevant framöver.

3. Utveckla och avveckla kundservicen

Genom att spåra sökfraser och vilken typ av innehåll kunderna väljer när de söker svar på sina frågor kan kundservicen online optimeras.

Stoppa in din användardata i den fysiska kundsupporten också så blir den också bättre och du kan spara tid och resurser på alla ärenden som kan klaras av snabbare.

4. Anpassa din digitala närvaro för röststyrt sök

Med hjälp av artificiell intelligens, s.k. AI kan du hjälpa dina kunder utan att de behöver berätta vad de behöver och vill de ändå göra det så räcker det med att de säger det.

Stoppa in din användardata i en ”AI bot” och bli först i din bransch att anpassa dig för den nya mobila sökvanan – röststyrt sök.

5. Förutspå efterfrågan och skapa lönsamhet på sista raden

Genom att följa dina kunders köpmönster kan du både optimera ditt lager och förutse minskade och nya behov.

Stoppa in din användardata och matcha med försäljnings- och lagerstatistik så skapar du en bättre total företagsekonomi.

#102 Vad ger du dig själv för betyg för dina insatser i år?

#101 De 8 karaktärerna för modern marknadsföring som alla företag behöver rollsätta 2017

#100 Mina 7 förväntningar på alla samtida ledningsgrupper inför 2017