Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
6 nyheter på LinkedIn och hur du använder dem - ExploreCurate

6 nyheter på LinkedIn och hur du använder dem


Jag har inte helt landat i om jag tycker att omgörningen av LinkedIn är till det bättre. Hur man uppfattar de nya funktionerna har mycket med att göra vad man använder LinkedIn till.

Det är nu enklare att interagera med dina kontakter, i realiteten väldigt mycket som på Facebook. Du uppmuntras att skapa och publicera mer och att bidra med innehåll kontinuerligt belönas. Att ha en uppdaterad och komplett profil premieras också.

Här har du 6 nyheter och hur du kan ha nytta av dem.

1. Uppdaterad feed

Den största förändringen är själva innehållsfeeden som nu är snarlik Facebook’s. Du får innehåll som publicerats, delats och gillats av dina kontakter och du får möjlighet att gilla, kommentera och dela.

2. Nytt sök

Det finns ett nytt sök där du kan söka på allt (keywords, personer, företag, jobb) och du får mer relevanta sökträffar. Den avancerade sökfunktionen finns kvar.

3. Ny messengerfunktion

Nu är det möjligt att kommunicera med dina kontakter i realtid.

4. Utökade träffmöjligheter för rekommendationer

Du ska nu få ännu mer relevanta förslag för jobb, kontakter och annonser. Det finns också mer detaljer för rekommendationer när du vill boosta din profil för att söka jobb.

5. Förenklad navigering

Startsidan är nu indelat i 7 olika areor: Din feed, Sök, Jobb, Meddelanden, Notifieringar, Ditt nätverk och Dina inställningar (din profil).

6. Se vem som har sett ditt innehåll

Det är nu enklare för gratismedlemmar att också se vilka som har tagit del av det innehåll man själv publicerat.

Källa: The Fried side blog

, ,