Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Därför kommer smarta mobiltelefoner att bli superglasögon innan 2022 - ExploreCurate

Därför kommer smarta mobiltelefoner att bli superglasögon innan 2022


Vi har precis landat i insikten att vår smarta telefon blivit vår nya dator. Om fem år kommer smarta glasögon att ta över. Det här menar Michael Abrash som är utvecklingschef på Oculus Research (ägda av Facebook) när han beskriver hur VR headsets och AR glasögon kommer att utvecklas.

Det handlar om glasögon som ser ut som de vi känner till idag, men med minne, intelligens som översätter alla språk i realtid, filtrerar bort distraherande ljus och ger oss mängder av möjligheter till datainsikter.

Det vi idag kallar VR som innebär att vi kliver in i en fiktiv värld som avatarer (som den sociala VR-plattformen ”Spaces” Facebook nu lanserat) av oss själva kommer att gå mot att vi kliver in i en uppkopplad, interaktiv värld som till skillnad från VR faktiskt är vår riktiga värld och där vi i allra högsta grad är oss själva.

Läs hela den intressanta intervjun här.

Källa: Business insider