Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Min bekännelse från Paris och hur du får ut max av Google Maps - ExploreCurate

Min bekännelse från Paris och hur du får ut max av Google Maps


Nyss hemkommen från Paris har jag med mig en oförglömlig kväll vid Sacre Coeur, en tunnare plånbok och en bekännelse.

Jag börjar med bekännelsen direkt: Den klassiska turistkartan i papper är fortfarande bäst. Faktum är att den ständigt var med mig, hopvikt i min vänstra jeansbakficka. I den högra hade jag min mobil som vanligt. Mobilen och Google Maps använde jag faktiskt bara när jag satt i en taxi för att ha koll på att taxichauffören inte tog en ”turistomväg”.

För att hitta alla sevärdheter och adressen för de rekommenderade restaurangerna var turistkartan överlägsen.

Google Maps fladdrar och hamnar upp och ner medans min turistkarta i papper både ger mig överblick och känns stadig i händerna.

Användningsområdena och tjänsterna med Google Maps har verkligen exploderat och gissningsvis dröjer det inte så många år innan det kommer att bli svårt att ens hitta en turistkarta i papper. Redan idag kan du skapa listor och få guidning under din shopping. Du kan se hur fullt det är på ett café eller ett bibliotek och du kan se var det finns tillgängliga hotellrum mm.

Det är m a o hög tid för mig och kanske dig att lära sig Google Maps. Här är bra en infograf med 10 tips för oss som behöver uppdateras.

10 Best Google Maps Tips and Tricks That You'll Love - infographic

Källa: Expedia