Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Så handskas du med de som hatar ditt företag - ExploreCurate

Så handskas du med de som hatar ditt företag


Vi kämpar för att kunderna ska älska vårt företag och våra varumärken. Men vi når inte alltid vårt mål och ibland blir vi utsatta av ilska och riktigt förbannade kunder. Hatet landar ofta tungt hos kundservice eller direkt i sociala medier och det är här det avgörs.

Mitt tips är att läsa Jay Baer’s bok Hug Your Haters

Haters aren’t your problem. Ignoring them is

Jay menar att när hatet kommer är det en första alarmsignal för att något inte stämmer med företagets produkter eller service. Det handlar om att lösa kundens problem och våga ta fighten att vända de som hatar till ambassadörer. 

Enklare sagt än gjort kanske, men kom ihåg att de flesta arga kunder har haft en riktigt dålig upplevelse. Det betyder inte att de hatar ditt varumärke. De vill bara ha den upprättelse de tycker att de förtjänar och det enda du behöver tänka på är att de som arbetar med kundkommunikation utgår från att de arga kunderna alltid förtjänar det.

Källa: Jay Baer