Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
5 sociala, trovärdiga och stressiga tips för att öka konverteringen i e-handelsbutiken - ExploreCurate

5 sociala, trovärdiga och stressiga tips för att öka konverteringen i e-handelsbutiken


Det här året kommer e-handeln att fortsätta utvecklas med en rasande fart och som alla e-handlare vet handlar det om konverteringsgraden, d v s hur många av besökarna man lyckas ta ända till kassan.

Det alla e-handlare har lärt sig är att det inte är säljarens argument som biter bäst utan kundernas

Här kommer 5 enkla tips för att öka konverteringen på e-handeln

1. Genomtänkt plan för rekommendationer – samla in, utforma och placera där de ger mest effekt.

2. Uppmuntra kunderna att berätta vad de köpt – ett effektivt sätt att nå ut till kundernas egna sociala nätverk

3. Visa upp hur många som delar produktinformation – naturligtvis ska det gå att dela i sociala kanaler och genom att visa hur många som delar i respektive kanal visar du hur populär produkten är.

4. Var transparent och vinn trovärdighet – blanda med mer negativ feedback och inte bara positiva rekommendationer (men se till att du även publicerar hur du svarat dessa).

5. Utbudet på väg att ta slut – om det är uppenbart att det krävs ett snabbt beslut för att utbudet är på väg att ta slut så ökar det antal köp.

… i slutet av kampanjen är det bra att berätta att den snart är slut och det kan du göra genom att berätta hur många dagar/timmar/minuter det är kvar eller hur litet antal produkter som finns kvar. 

Källa: Revamp CRM