Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Tre saker ditt företag kan utveckla på LinkedIn under 2018 - ExploreCurate

Tre saker ditt företag kan utveckla på LinkedIn under 2018


Om jag skulle starta en digital byrå igen så hade jag satsat på att positionera den som ”LinkedIn-byrå” och försökt att göra en copycat på Ingager som så framgångsrikt claimat ”Facebook-byrå” från början.

Läs också: Svenska Facebook-proffset Ingager tar steget in i Storbritannien

Läs också: Egmont går in i Facebook-byrå

Här är tre saker som ditt företag kanske gör, kanske inte gör – men som ni hur som helst borde göra ännu mer på LinkedIn under året.

1. LinkedIn är den nya videoplattformen

Du kanske redan har märkt att det blir mer och mer video i din LinkedInfeed. Utvecklingen var lika given som att man äter pasta i Italien (jag är där nu och helt frälst). Lär dig mer i den här videon (!).

2. Använd LinkedIns demografitjänst

All marknadsföring handlar om att nå rätt målgrupp och även om intresse ofta kommer före i sociala medier är det bra att ha koll på demografin. Det får du genom Linkedins nya ”LinkedIn Website Demographics”

3. LinkedIngruppen fungerar som community

Allt fler företag börjar använda LinkedIn Groups som ett enkelt sätt att skapa ett community kring företaget, ett varumärke eller ett ämne. Tänk på att inte ösa information utan att hantera medlemmarna som man bör göra i ett community. Varför inte utse communityansvariga som INTE är anställda på ditt företag?

LinkedIn flaggar också för nyheter på sin LinkedIn Group plattform.

EXTRA! Håll koll efter LinkedIns nya konferenstjänst

Källa: Socialmediatoday