Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
3 budord som avgör ditt företags digitala framgång - ExploreCurate

3 budord som avgör ditt företags digitala framgång


Många ser startups som ett slags naturbegåvningar när det gäller att navigera rätt i den digitala utvecklingen. Jag som utbildar många startups i digital affärsutveckling och kommunikation har fått insikten att det inte alltid stämmer. Startups har inte en större digital fallenhet än andra företag. Trots att de startar i en digital era attackerar många entreprenörer de samtida utmaningarna väldigt traditionellt. De som ibland kan tillskrivas en medfödd talang är de riktigt unga entreprenörerna. De utgår från sina egna erfarenheter som s.k. digital natives.

Det som avgör hur digitalt framgångsrikt ett företag är har mer att göra med förhållningssättet till kunden. Centrala förhållningssätt som jag valt att kalla de 3 digitala budorden.

1. Du ska alltid söka den tydliga kundnyttan

I Guds digitala värld är vi alla användare och det vi söker är tjänster som gör våra liv enklare. Den digitala kundnyttan handlar m a o om vad den enskilda användaren uppfattar som en lösning på ett problem. Problemet kan vara upplevt eller projicerat och lösningen kan vara på riktigt eller en illusion.

Det första digitala budordet handlar om att förstå om kundnyttan är tillräcklig och om tillräckligt många uppfattar den

2. Du kan alltid lära dig mer om kundernas beteende

Guds välsignelse till alla företag är alla de digitala spår som kunderna lämnar efter sig i sitt faktiska användande. De digitala spåren ger ovärderliga insikter som kan omsättas i förbättringar och vässad konkurrenskraft.

Det andra digital budordet handlar om att ha tålamodet att följa kundernas användande och förmågan att omsätta det till användbara insikter

3. Du ska göra allt för att kanalisera kundernas röst

Guds budskap till alla företag är att ingen kan stoppa kraften i kundernas röst. Kunderna vill göra sin röst hörd och det finns många som lyssnar. De företag som lyssnar bäst är de som utvecklar de starkaste varumärkena.

Det tredje digitala budordet handlar om att se och använda kraften i kundernas röst som ett huvudmedia

Amen.