Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Så kan ditt företag utveckla er företagssida på LinkedIn - ExploreCurate

Så kan ditt företag utveckla er företagssida på LinkedIn


LinkedIn är ett viktigt nätverk för 575 miljoner medlemmar (!) och blir även en allt viktigare plattform för företag med flera nya funktioner och många fler dimensioner än den rekryteringsbas den en gång var. Däremot tror jag att många företag hanterar sina företagssidor på LinkedIn lite styvmoderligt. En snabb koll visar på både ouppdaterade och ofullständiga exempel och det är såklart inte bra.

Läs också: 5 enkla tips att öka intresset för ditt företag på LinkedIn

Image result for The LinkedIn Company Pages Playbook

LinkedIn själva annonserar att de tänker fortsätta att lansera nya funktioner i snabb takt och inte minst när det kommer till företagssidorna. För att inspirera och utbilda företag i vad man kan göra med sina företagssidor har LinkedIn producerat The LinkedIn Company Pages Playbook som du kan ladda ner gratis mot lite information om dig och ditt företag (bl. a. hur stor marknadsföringsbudget du har :)). Vill du inte lämna ifrån dig uppgifter eller föredrar en summering hittar du en bra sammanställning i artikeln Inside LinkedIns Company Pages Playbook.

För att driva på användandet av företagssidor har LinkedIn också utsett de 10 bästa företagssidorna på LinkedIn som presenteras i den här grafiken. Låt dig inspireras av både syften och kreativitet.

Infographic lists the top LinkedIn Company Pages of 2018

Källa: Andrew Hutchinson, Social media today