Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Hemligheten bakom det smarta digitala hantverket - ExploreCurate

Hemligheten bakom det smarta digitala hantverket


Vi beundrar deras enorma arbetskapacitet, deras insikter och förmåga att ständigt leverera mot målen. Vi får inte riktigt ihop hur någon som är kreativ samtidigt kan vara analytisk, hur någon som är sjukt säljfokuserad också är tekniskt nördig.

Det handlar naturligtvis om social media- och content managers, d v s digitala virtuoser som har tagit superstarka positioner inom sina företag. Hur är det möjligt att de har en sådan multitalang och leveransförmåga? Svaret är att de för länge sedan har förstått att de behöver smarta digitala verktyg. Det är smarta och kompetenta hantverkare. Precis som snickare vill ha sina specialverktyg, kockar sina egna knivar och frisören sina egna saxar.

Här är några av de mest populära digitala verktygen och deras olika fördelar. Bara att hugga in och testa!

A listing of social media management tools