Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Hur du som jobbar med sociala medier kan uppnå känslan av att räcka till! - ExploreCurate

Hur du som jobbar med sociala medier kan uppnå känslan av att räcka till!


Alla vi som jobbar med sociala medier har en sak gemensamt. Tiden räcker inte till och det finns alltid mer vi borde ha gjort. Vi borde ha fått klart med den nya videon, vi borde ha sökordstestat den nya produkttexten, vi borde ha köpt mer trafik på Facebook, vi borde ha A/B testat den nya registreringsmallen och vi borde ha skickat ut veckans analysrapport för tre dagar sedan.

3 fördelar med en lista

Lösningen på problemet är en lista. Listan över vad man behöver göra i sociala medier är oändlig och därför är tricket att göra listan begränsad och konsistent.

För många handlar det om att börja göra en lista för att få en överblick av allt som behöver göras. För andra innebär listan ett konkret underlag som visar på att det behövs mer resurser (eller en lägre förväntan). Listan innebär också att det blir enklare att fördela arbetsuppgifter och involvera fler i arbetet. För alla som jobbar med sociala medier innebär listan en belöning. När listan är check är dagen, veckan och månaden över.

Exempellistan som alla kan göra till sin egen

Här får du tips om en lista med en logisk struktur och relevanta aktiviteter. Använd den rakt av eller använd den som inspiration till en egen lista.

Om du har en egen lista så dela gärna med dig!

Källa: SEMrush