Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
De 3 största videotrenderna på YouTube just nu - ExploreCurate

De 3 största videotrenderna på YouTube just nu


Okej, du och ditt företag kanske har börjat producera och publicera videos. Gott så, men jag slår vad om att ni inte har koll på de riktigt stora videotrenderna än. Har jag fel är jag på riktigt superimponerad! Här är de 3 stora videotrenderna på YouTube just nu.

1. Fortnite videos

På mindre än ett år har ”Fornite: Save the World” och spinoffen ”Fortnite Battle Royale” blivit en av de allra största speltrenderna på YouTube och det laddas upp stora mängder videos. Tidigare rekord för Grand Theft Auto V och Minecraft är slagna.

En av de allra största spelarna är Ninja (Tyler “Ninja” Blevins) som har fler än 14 miljoner prenumeranter. En annan jätte är spanjoren Rubén Gundersen med nicname elrubiusOMG.

2. K-pop videos

The Korean Wave eller ”Hallyu” är den koreanska kulturen i exportformat som många fick bekanta sig med under OS i Pyeongchang. Ingen kunde heller missa Gangnam Style och Psy som sedan 2013 och fram till förra sommaren var den mest sedda videon på YouTube någonsin. Det koreanska pojkbandet BTS är det första K-pop artisten att ha sitt album överst på den amerikanska billboardlistan och har nu en supermegasuccé med Fake Love.

3. ”Face-reveal” videos

Den tredje typen av videotrend är kanske den mest märkliga. Det handlar om att tidigare videoskapare nu avslöjar sina ansikten i en slags manifestation för videoskapare på YouTube. Den s.k. ”Face-reveal” trenden har accelererat sedan 2014 och den mest populära ”face-reveal” videon någonsin publicerades lagom till ”April Fool’s Day i år.

Källa: YouTube