Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
39 bevis på att stora varumärken kan skapas och utvecklas utan dyra strategikonsulter - ExploreCurate

39 bevis på att stora varumärken kan skapas och utvecklas utan dyra strategikonsulter


Ibland tror jag att många företag lägger för stort fokus (och för mycket pengar) på att vara strategiska. Alla kompetenta strategikonsulter till trots, kanske är det ändå ologiska val, plötsliga möjligheter och till viss del slumpen som ligger bakom varför varumärken heter vad de gör och att vägval gjorts som visat sig vara direkt avgörande för varumärket.

De här 39 exemplen visar i alla fall på det. Eller vad sägs t ex om att den engelska drottningen äger ett McDonalds, att Facebooks logotype är blå därför att Mark är färgblind, att BMW gick från flygplanstillverkning till bilar när Tyskland förlorade andra världskriget och vem känner egentligen till att Twitter-fågeln heter Larry…?

Thought you knew everything about your favourite brands? Think again! Here are 39 things you didn’t know about some of your favourite brands, including Apple, Google, Facebook, Twitter, Amazon, Coca-Cola, KFC, and many more:

, ,