Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
3 saker alla e-handlare kan tänka på inför Black Friday - ExploreCurate

3 saker alla e-handlare kan tänka på inför Black Friday


Om tre veckor är det dags för kommersens okrönta dagar som vi följsamt lärt oss kalla för Black Friday. Den 23:e november är dagen för Black Friday, men för att dra ut på det finns det ju även Cyber Monday och faktum är att den efterföljande måndagen överträffar fredagen i försäljning.

Läs också: Kundinsikter om konsumenternas köpbeteende som alla varumärken behöver reflektera över

Eftersom de här två dagarna står för närmare 11 % av hela årets försäljning gäller det att maximera. Här kommer 3 bra tips för alla e-handlare att tänka på inför Black Friday och Cyber Monday.

1. Presentera i slideshows

Maximera annonseringen på Instagram och Facebook med ett Black Friday respektive Cyber Monday slideshow format.

2. Jobba med Instagram Stories

Användarna blir allt mer sociala och konsumtionen av Instagram är hela 53 minuter per dag i snitt. Mest av allt ökar Instagram Stories och formatet med sin 24 h fönster är därför väldigt lämpat att använda för både Black Friday och Cyber Monday. Jobba med en daglig nedräkning inför, lyft fram varumärket med Stories hashtag och välj ut unika Stories erbjudanden.

3. Ta fram speciella giveaways

Alla gillar gåvor och de är ett erkänt bra bränsle när spenderbyxorna ändå är på. Locka, överraska, skäm bort och belöna. Det lönar sig. Glöm inte bort Singel Day 11 november och minns att det även stundar en julhandel…

Image result for e-commerce giveaways

Källa: Shakr