Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Årets 10 viktigaste digitala inspiratörer 2018 - ExploreCurate

Årets 10 viktigaste digitala inspiratörer 2018


 

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Det digitala året 2018 är snart till ända och vilket år det har varit!

2018 är ett år då AI fått sitt stora mediala genombrott. Ett år där Sverige fick en ny Unicorn ett par veckor innan Paypal köpte upp Izettle. Ett år som blivit Mark Zuckerbergs mardrömsår och där vi svenskar börjat handla från Kina till Postnords stora förtret. Ett år där vi lärt oss att producera stories och blivit frekventa poddlyssnare. Ett år då de stora affärskedjorna fått sota för att de inte haft en strategi för e-handel och ett år där det digitala utanförskapet börjat bli ett påtagligt samhällsproblem. 

Om allt detta och så mycket mer har vi fått beskrivet av några personer som lagt många ambitiösa timmar på omvärldsbevakning och publicerat digital inspiration till oss som älskar ämnet. Som vanligt publicerar jag listan Årets 10 viktigaste digitala inspiratörer (utan inbördes ordning, men väl i alfabetisk).

Arash Gilan

VD:n för Viva Media Group är en energisk digital evangelist som bemästrar alla digitala kanaler där han delar insikter och åsikter som inspirerar och utmanar.

Elin Häggberg

Hon sänker tröskeln för oss andra genom sin blogg Teknifik, podden Teknikens under och Socialamedier dagen.

Emanuel Karlsten

Från Sveriges framsida får vi vinklarna på digitala nyheter och trender av den mest intressanta krönikören på Breakit.

Fredrik Wass

Han är den trygga omvärldsbevakaren som förklarar den digitala utvecklingen så att hela mediebranschen håller sig ajour.

Johanna Allhorn

Från Helsingborg och Ehandel.se kommer de mest initierade nyheterna om e-handel och nu tar hon konceptet ut i hela Norden.

Lovisa Madås & Frida Jonsson

Med utgångspunkt i myllan har AGFO.se utbildat hela matbranschen med sitt nyhetsbrev om innovation, tech och entreprenörskap inom livsmedelskedjan.

Ola Andersson

Ingen publicerar digitala spaningar från hela världen med samma målmedvetenhet som mannen från Systembolaget.

Pontus Staunstrup

Han förklarar hur innehåll fungerar i de sociala kanalerna mer utförligt än någon annan person eller lärosäte är i närheten av.

Unn Edberg

Hon är publicisten som alla tidningar har högst på önskelistan och själv delar hon aktuella digitala spaningar på Resumé med en uppfriskande självklarhet.

Åsa Zetterberg

Hon fick uppdraget som Sveriges första CDO och har under året generöst delat med sig av sina insikter och energi som gett oss hopp om den offentliga sektorn.

Ett stort tack för all digital inspiration i år och ett riktigt Gott nytt år till er och alla som följer mig här på ExploreCurate.com!