Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
5 appar som hjälper dig skapa episkt innehåll i Instagram Stories - ExploreCurate

5 appar som hjälper dig skapa episkt innehåll i Instagram Stories


 

🎥🎥🎥🎥🎥

Läs också: 3 anledningar till att stories blivit så populärt

Varför gör en del Instagram-användare episka Stories och andra katastrofala? Svaret handlar om vilken tid man lägger och vilka verktyg man använder. Här är 5 appar som gör skillnad när du ska göra avtryck med Instagram Stories.

Läs också: Här är verktygen som tar ditt Instagram-konto till en helt ny visuell nivå

#1: A Color Story

Med hjälp av iögonfallande visuella bilder i dina Instagram Stories kan du engagera följarna. A Color Story har skapats av samma team som låg bakom A Beautiful Mess. Grunden i appen är de fyra viktigaste verktygen: borstar, teckensnitt, mönster och klistermärken.

Create an A Color Story Instagram story step 1 showing upload options.

#2: Splice

Splice är en gratis iOS-app från tillverkarna av GoPro som gör det enkelt att skapa vertikala videos från foton och videoklipp. En favoritfunktion är möjligheten att lägga till musik från in-app-biblioteket eller från iTunes. Du kan också beskära och fixa med ditt innehåll, lägga till titlar, animeringar och effekter; ändra hastigheter mm. Gå till #spliceapp för att se vad andra gjort!

Create a Splice Instagram story step 1 showing new project start.

Läs också: 30 konkreta exempel på hur ditt företag kan använda Instagram Stories

#3: Unfold

Unfold hjälper dig att skapa collage i Instagram Stories. du får ett helt bibliotek med stilrena, moderna mallar. Det är enkelt att skapa sammanhängande multi-stories och du kan redigera, byta teckensnitt mm.

Create an Unfold Instagram story step 1 showing new story screen.

#4: Filmmaker Pro

Bästa appen för att skapa videoinnehåll med mobilen är Filmmaker Pros . Du får många verktyg som filter, overlays och övergångar. Naturligtvis kan du redigera både horisontellt och vertikalt.

Create a Filmmaker Pro Instagram story step 2 showing tool options.

#5: Over

Over är en app som du kan använda för att skapa unika och engagerande Instagram Stories med på ett enkelt sätt med mallar och möjlighet att ladda upp egen grafik. Kolla in #bestofover för att få inspiration.

Create an Over Instagram story step 2 showing background options.

Källa: Katie Lance