Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
5 alternativ till Powerpoint om du vill skapa visuella presentationer - ExploreCurate

5 alternativ till Powerpoint om du vill skapa visuella presentationer


 

🌟🌟🌟🌟🌟

Jag undrar hur många bra idéer som aldrig fått en chans för att presentationen inte lyckats visualisera idén tillräckligt bra. Ja, ”first impression last” är en sliten klyscha, men lika sann som att det finns de som inte riktigt är födda till att skapa visuella presentationer. Fram till nu. För här är 5 alternativ till Powerpoint som ger dig som aldrig gillat Powerpoint nya chanser.

Så nästa gång du ska pitcha en idé, hålla en föreläsning eller vill få attention på internmötet. Prova något annat än din vanliga Powerpoint.

Bildresultat för haiku deck

1. Haiku Deck

Jobba med färdiga teman, riktigt bra bilder och anpassad för att jobba i mobilen med.

Bildresultat för slidebean

2. Slidebean

Här kan du importera grafik och text direkt i editorn och självklart kan du jobba flera med presentationen så att den är 100 % uppdaterad när den ska visas.

Bildresultat för smartdraw

3. SmartDraw

Passar bäst när du ska beskriva komplexa processer och flöden eller fysiska rum. Många olika mallar att utgå från.

Bildresultat för Focusky

4. Focusky

Här är verktyget för interaktiva presentationer. Passar dig som har designerfarenhet och vill kunna presentera med grafisk känsla.

Bildresultat för Visme

5. Visme

Tänk att kunna göra en presentation som sedan blir individuell beroende på roll. Här kan du även göra snygga infografer!