Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
5 enkla tips för att bli mer framgångsrik på Instagram - ExploreCurate

5 enkla tips för att bli mer framgångsrik på Instagram


 

🏆🏆🏆🏆🏆

Att behärska hur man marknadsför företaget på Instagram är ett måste för alla som vill nå ut till konsumenter. Instagram är inget komplext verktyg och det kanske också har bidragit till att Instagram nu klivit förbi YouTube när marknadsförarna får säga sitt. Läs intressant undersökning om Content Marketing här.

Här får du 5 enkla tips för att bli mer framgångsrik som marknadsförare på Instagram.

1. Lär känna din publik

Vad vill din publik ha för innehåll? Vad engagerar? Det här är det första som du behöver göra och det är enkelt att göra om du söker efter din publik med hjälp av hashtags, geografi och en kombo av dessa.

Combin - Filters

Läs också: Enkla sättet att skapa rörligt innehåll på Instagram

2. Lär känna dina konkurrenter

Du konkurrerar om uppmärksamheten från din publik med dina konkurrenter. Spana in konkurrenternas följare, vad de följer, vad de gillar och läs deras kommentarer.

Läs också: Så ökar e-handlare affären med Instagram

3. Lär känna rätt influencers

Du behöver vänner som hjälper dig och de kallas för influencers. Kolla in vilka som kan vara rätt för dig genom att se hur lojala och engagerade deras följare är och naturligtvis vilka följarna är.

Sincerely Jules

Läs också: Här är verktygen som tar ditt Instagram-konto till en helt ny visuell nivå

4. Var aktiv och relevant

Sociala medier och Instagram handlar om engagemang. Du behöver vara aktiv med inspiration och innahåll som skapar värde och lockar till aktivitet.

Forever 21 IG stories

Läs också 5 appar som hjälper dig skapa episkt innehåll i Instagram Stories

5. Ha roligt, var rolig!

Var inte så stiff på Instagram. Det är inte ”corporate communication”. Det är en kanal där du kan ha roligt tillsammans med dina kunder.

Källa: Search Engine Journal