Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
5 tips om ditt varumärke behöver uppdateras i år - ExploreCurate

5 tips om ditt varumärke behöver uppdateras i år


 

⭐💩⭐💩⭐💩⭐💩⭐💩⭐💩⭐💩⭐💩⭐💩⭐💩

Om ditt företag behöver köpa sig till all närvaro och genomslagskraft i de digitala kanalerna är varumärket inte tillräckligt starkt. Då är det dags att kavla upp ärmarna och göra en helrenovering. Här kommer 5 tips på hur du kan uppdatera varumärket i år.

1. Var transparent

Relaterad bild

94 procent av konsumenterna är mer lojala mot varumärken som är transparenta. Det är när du får lojala fans som du får fart på din kommunikation.

2. Vilket uppdrag har ditt varumärke?

Relaterad bild

Leta efter syftet med hela skiten. Varför finns ditt företag? Vad är uppdraget? Vill du jobba med företagets WHY? Använd WHY Canvas eller hör av dig om du är intresserad av att få hjälp med att hålla i en WHY workshop med dig och dina kollegor.

3. Sök insikter från andra

Bildresultat för listen gif

Ditt företag är inte det enda som haft utmaningar med varumärket. Läs på, nätverka, sök insikter från andra. Själva inställningen att söka svar hos andra bygger också varumärket.

4. Var konsekvent

Bildresultat för consistency gif

Visa upp din passion, men var konsekvent i alla sammanhang. Det handlar om att bygga upp ett renommé.

5. Skapa en stilguide

Människor måste se din logotyp eller varumärke fem till sju gånger innan den fastnar. Se till att dessa intryck räknas genom att skapa en stilguide som håller ihop din kommunikation.

Bildresultat för stilguide gif

Nu har du fått 5 tips om hur du kan ta med företagets varumärke på rehab under 2020. Har du frågor rörande ditt eget varumärke kan du använda samma 5 tips.

Källa: Lexie Lu, B2Community.com