Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
De 10 bästa apparna för videomöten - ExploreCurate

De 10 bästa apparna för videomöten


⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡

Helt plötsligt finns det inte något val. Alla möten ska ske digitalt. Vilken tjänst ska man använda? Vad är ”must have” funktioner? Vad är det som skiljer apparna för videomöten åt? Vilka behov har små eller stora företag? Vilka är gratis och när börjar det kosta? VAD kostar det?

Läs också:16 plattformar för webinars som ökar värdet av digitala möten

Här är de 10 bästa apparna för dina videomöten. Dags att bekanta sig.

1. Zoom

Zoom är en av de mest populära videokonferenslösningarna för företag. Det är funktionsrikt med olika versioner baserade på behov. Priserna sträcker sig från kostnadsfria personliga möten till $19,99 / månad / värd.

Funktionerna på företagsnivå inkluderar upp till 200 mötesdeltagare, obegränsad molnlagring, anpassade e-postmeddelanden, unika mötes-URL:er mm.

2. Google Hangouts

Google Hangouts anses ofta vara en individuell tjänst som inte är lika funktionsrik som andra kommersiella och företagsinriktade tjänster. Hangouts kan emellertid vara ett effektivt verktyg för videokommunikation för mindre företag, eller de som helt utnyttjar G-Suite i sin verksamhet. Kostnaden kan vara låg, beroende på ditt teams G-Suite-prenumerationer, som börjar så lågt som $ 6 per månad per användare.

3. Google Meet

Google Meet är skapat för företagskunder och är en uppgraderad version av Google Hangouts. Google Meet är utformat kring schemalagda videomöten bland teammedlemmar, med liknande funktioner som Zoom som kalendersynkronisering, konferensrumsbokning och ett mer polerat användargränssnitt.

4. GoToMeeting

GoToMeeting har många användbara funktioner, inklusive omedelbara möten eller mötesplanering. Dessutom transkriptionstjänster och mötesmeddelanden i appen mellan deltagarna. GoToMeeting-prissättning börjar på $ 14 / månad för grupper med upp till 10 mötedeltagare och kostar $ 29 / månad för större grupper om 150 deltagare.

Läs också: 10 supertips! Så får du organisationen att fungera när alla jobbar hemifrån.

5. Skype for Business

Microsofts populära Skype-tjänst kompletteras som ett företagsklart videokonferensverktyg. Den har flera affärsfunktioner, som att tillåta upp till 250 deltagare i ett möte och anslutning med andra Skype-användare och virtuella whiteboardingfunktioner.

Det finns emellertid vissa begränsningar, till exempel bristen på en integrerad uppringd ljudkonferensfunktion, och bristen på hårdvarustöd med endast planer online. Användaravgifter börjar på $ 2 per användare per månad.

6. Cisco WebEx

Cisco’s WebEx är en branschstandardtjänst, speciellt för dem med ett stort antal teammedlemmar eller ett exceptionellt stort företag.  Tjänsten fungerar som en sammanslagning av webbkonferenser och röstsamtalstjänster, eftersom det gör det möjligt att gå med i möten online eller via beroende på deltagarens plats och förmåga vid den tiden. Prissättningen börjar på $ 13,50 / värd / månad.

7. BlueJeans

BlueJeans är en fullfjädrad webbkonferensapp som integreras med samarbetsverktyg. Bluejeans använder ett enkelt och modernt tillvägagångssätt, till skillnad från några av de mer komplexa tjänster som erbjuds av konkurrenterna, ett system med möten, rum och evenemang för att möjliggöra videomöten var som helst.

Ingen programvara krävs med möjligheten att starta möten från en webbläsare. Tjänsten möjliggör också enkel visning av all videokonferensaktivitet i din organisation. Planerna börjar på $ 16,65 / månad / värd för företagsteam.

8. Slack

Slack är ett extremt populärt samarbetsverktyg som används i organisationer över hela världen och har integrerade videokonferensfunktioner. Om din organisation inte använder Slack är det förmodligen inte meningsfullt att använda den bara för videokonferenser.

Videokonferenser är som ett tillägg till funktionaliteten i Slack och kan vara ett bra verktyg för att integrera hybridteam. En-mot-en-videochatt är en del av Slacks gratis kontoerbjudanden, men för större möten är det nödvändigt att anpassa företagspriser, vilket kräver en anpassningsbar offert.

9. Appear.in

Appear.in är idealisk för små organisationer som vill ha en enkel metod för att ansluta teammedlemmar. Den har en snabb service på grund av dess strömlinjeformade natur. Appear.in har anonyma funktioner, som kanske inte är viktiga för företagen, men ändå unika. Appear.in börjar gratis, men team får betala $ 99,99 / månad, vilket ger upp till 150 användare.

10. BigBlueButton

BigBlueButton har whiteboard-kapacitet för att möta produktivitet och skapades specifikt för utbildning och onlineinlärning. Som ett gratis öppen källkodsverktyg finns det många tillägg och integrationer genom tredjepartsutvecklare som möjliggör anpassade webbkonferensupplevelser, inklusive en integration med Learning Management Systems (LMS) som ger en sömlös student- och lärarupplevelse.

10 supertips! Så får du organisationen att fungera när alla jobbar hemifrån.

Fler videotjänster

Teams – Microsoft Teams funkar väldigt bra för organisationer som använder Office 365 (andra kan också använda tjänsten).

Har du tips på fler bra videotjänster? Lägg gärna till i kommentarsfältet.

Läs också: 16 plattformar för webinars som ökar värdet av digitala möten