Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Hur Coronaviruset ökar vår medvetenhet om nödvändiga förändringar – Del #3 - ExploreCurate

Hur Coronaviruset ökar vår medvetenhet om nödvändiga förändringar – Del #3


 

Jag skriver en liten serie i 3 delar om hur Coronaviruset bidrar till att något positivt på lite sikt. Det är en kurerad text från Singularity University som jag fastnat för och där varje del är exempel på hur den här krisen faktiskt driver på och ökar medvetenheten om förändringar som är viktiga och på många vis avgörande för oss människor.

Drönare i stor skala

Vår behov av att leverera produkter och hjälp till hemmen har blottats under Corona-krisen. Drönare hittills mest använts i militära syften för att spionera och slå ut motståndare.

De videos du sett med söta drönare som levererar små paket är bara prototyper och inget som är i drift i större skala. 

Nu kommer utvecklingen av drönare som klarar av hemleveranser och kortistansleveranser att öka takten och vi kommer att se hybrider av drönare och robotar som inte bara klarar av att leverera medicin utan ansiktsmask utan också kan genomföra enklare tjänster i t ex hemmen. Drönarhemtjänst m a o.

Hur Coronaviruset ökar vår medvetenhet om nödvändiga förändringar – Del #1

Hur Coronaviruset ökar vår medvetenhet om nödvändiga förändringar – Del #2

Hur Coronaviruset ökar vår medvetenhet om nödvändiga förändringar – Del #3