Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Därför kommer Facebook Shops att förändra all e-handel - ExploreCurate

Därför kommer Facebook Shops att förändra all e-handel


 

🥤🥤🥤🥤🥤

Läs också: Så säljer du på Facebook och Instagram

De nya Facebook- och Instagram shoppinglösningarna består av en ”shopflik” och en ”produktkatalog” som hanteras via verktygen Commerce Manager och Catalog Manager.

Facebook tar inte betalt av handlare om de inte använder Facebooks kassaprocess. Om handlaren använder Facebooks kassalösning får handlaren betala 40 cent för beställningar upp till  $ 8 eller en 5-procentig försäljningsavgift på order över $ 8.

Enkelt att använda, tydliga villkor och attraktivt för många, men Facebooks val av teknik är faktiskt den stora nyheten med Facebook Shops.

Headless e-commerce är den stora game changern

Facebook samarbetar med flera befintliga e-handelsleverantörer som t ex Shopify, BigCommerce, WooCommerce, ChannelAdvisor, Cedcommerce, Cafe24, Tienda Nube och Feedonomics. Samarbetet möjliggörs genom att Facebook Shops använder s.k. headless e-commerce. det är ett steg mot en ny typ av ecommerce technology stack.

En enkel förklaring av headless e-commerce är att produktinformation lagras på ett sätt som är agnostiskt för dess presentation. Samma e-handelsstöd kan leverera produktbeskrivningar, priser, bilder och till och med videor till en e-handelswebbplats, en mobilapp eller en Facebook-butik.

Det handlar inte längre om fysisk eller digital handel. Det handlar om integrerad handel. I flödet. I innehållet vi konsumerar.

Headless e-commerce kommer att tillgängliggöra e-handel i allt innehåll, överallt och när som helst.

Källa: Practical Ecommerce