Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Det gamla TV-tricket som många företag glömmer i sina videos - ExploreCurate

Det gamla TV-tricket som många företag glömmer i sina videos


Läs också: Därför kommer alla företag att börja sälja via liveshopping

Videos är grejen och även om det är betydligt enklare att producera en film är det fortfarande bra att tänka som de gamla TV-kanalerna. Även om det bara är att skjuta ut videon i de sociala kanalerna som Facebook och YouTube eller direkt i appen på t ex Instagram är ju vitsen att så många som möjligt ska se videon.

Berätta att videon kommer

Tricket är att promota med en kort trailer. 3-5 sekunder räcker och trailern kan både vara en egen videosnutt som visar vad tittarna kan förvänta sig eller så startar du videon med en kort attraktiv resumé.

Tänk på hur filmer brukar promotas innan. De häftigaste scenerna, delar av historien kompakt ihopklippt med musik som rycker tag i en. Precis så.

Kolla in hur många som tittat på din trailer. Det ger dig insikt om du behöver promota mer eller om du kan förvänta dig många tittar på din video.

Läs mer här.

Källa: Andrew Hutchinson, Socialmediatoday.com