Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
De patenterade sätten att öka försäljningen som alla e-handlare känner till - ExploreCurate

De patenterade sätten att öka försäljningen som alla e-handlare känner till


Låt oss börja med de patenterade sätten att sänka försäljningen på nätet.

1. Kasst UI

2. Dyra priser

3. Inga produktrekommendationer (reviews)

4. Ingen trovärdig betalningsmetod

5. Lång laddningstid

Shoppen, marknadsföringen och kundupplevelsen

Alla e-handlare vet att de 3 viktigaste delarna utöver själva produkterna är att ha en A. superbra shopplösning, B. effektiv digital marknadsföring och C. en superbra kundupplevelse.

A. Shoppen

Iceclog: Webshop Platforms for Connected E-commerce. The Top 5.

Håll det enkelt. En ren och minimalistisk webbdesign för e-handel kan hjälpa dig att uppmärksamma dina besökare på det som betyder mest.

Se till att webbplatsens navigering hjälper användare att hitta de produkter de vill ha.

Högkvalitativa produktbilder hjälper dig att visa upp din produkt korrekt.

Skriv tydliga och koncisa produktbeskrivningar som effektivt förmedlar relevant och användbar information om dina produkter.

Enkel shoppingvagn och kassadesign hjälper kunder att undvika distraktioner och hjälpa dig att öka e-handelsomvandlingar.

Optimera din webbplats för mobila enheter för att möjliggöra snabba mobilköp.

B. Marknadsföringen

How digital marketing can grow your business - Wall-Street.com

Om du vill växa ditt e-handelsföretag behöver du en gedigen marknadsföringsstrategi för att locka nya kunder och engagera befintliga.

Skapa en e-postlista och utnyttja den för att marknadsföra dina nya produkter.

Ett annat effektivt sätt att få fler att engagera sig i dina produkter är att utnyttja influensersamarbeten. Influencers har bred publik som litar på och följer deras rekommendationer. Du kan samarbeta med influenser i din nisch och be dem att marknadsföra dina produkter. Läs mer om influencer marketing på influens.se.

Affiliate-marknadsföring (provision till andra som säljer) kan också hjälpa dig att öka antal konverteringar.

Hjälp dina kunder genom att utbilda och använd olika typer av innehåll som blogginlägg, how to artiklar, videor, GIF och infografik.

Och glöm inte att optimera ditt innehåll för sökresultat (SEO). Det kan hjälpa din webbplats att rankas högre i SERP för alla relevanta produktsökningar.

C. Kundupplevelsen

How Livestream Shopping Helps Fashion Retail Reach Younger Shoppers –  Sourcing Journal

I slutändan handlar det om hur du får dina kunder att känna. Medan en bra kundupplevelse kan hjälpa dig att skapa kundlojalitet och uppmuntra upprepade beställningar, kan obehagliga upplevelser förstöra ditt varumärkes rykte. Så se till att du ger dina kunder problemfria och trevliga shoppingupplevelser.

Möt dina kunder på ett personligt vis. T ex genom liveshopping. Läs mer om liveshopping på Showroom.

Majoriteten av online-shoppare älskar att få gratis frakt. Om du inte kan erbjuda gratis frakt bör du ändå vara transparent om fraktkostnader. Visa alla extra kostnader inklusive fraktpriser på själva produktsidan.

Det är också viktigt att förenkla checkoutprocessen för att leverera enkla och snabba checkoutupplevelser till dina kunder.

Att tillåta kunder att slutföra sina inköp som gäster kan också hjälpa dig att öka e-handelsomvandlingar.

Du bör göra allt du kan för att dina kunder ska känna sig lyckliga och nöjda. Kom ihåg att nöjda kunder blir de mest värdefulla ambassadörerna för ditt varumärke.

30 beprövade sätt att öka försäljning och konvertering på nätet

30 Proven Ideas To Increase eCommerce Conversion

Källa: Shanebarker