Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Inspireras av företagen som gör det allra bäst på TikTok - ExploreCurate

Inspireras av företagen som gör det allra bäst på TikTok


Har ditt företag några planer på att göra entré på TikTok? Då kan det det vara bra att inspireras av de bästa och sätta ribban på lämpligt läge.

Läs också: 4 steg för att sälja på TikTok

Är du helt nu på TikTok så titta på dessa inlägg så får du en känsla för format och tonalitet. Beroende på vad du tycker så kan det vara bra att sätta sig ned en stund.

1. NBA 

NBA startade med TikTok tidigt vilket förklarar varför man har över 12 miljoner följare och nästan 300 miljoner likes. Till skillnad från vad du vanligtvis ser på ligans Instagram- och YouTube-kanaler, är NBA mer ”relaxed” på TikTok. De delar underhållande innehåll av spelare på banan, och självklart även en chihuahua in action.

@nba

Milo throws it down! 🐶🏀 #nba #dog #fyp

♬ MOMENTUM – Quantrelle

2. UEFA

Fotbollens styrande organ fick nyligen stora rubriker runt om i världen när TikTok blev de officiella sponsorerna för den kommande UEFA EURO 2020 som kommer att äga rum sommaren 2021 över hela kontinenten.

Läs också: Allt du behöver veta om att marknadsföra på TikTok

3. The Washington Post 

Den här tidningen vet hur man håller sina nästan en miljon anhängare underhållna genom att lägga ut underhållande och pedagogiska inslag som ofta resonerar med aktuella händelser.

4. Gymshark

Det här fitnessvarumärket har lyckats samla in mer än 2,4 miljoner följare och nästan 38 miljoner likes på sin TikTok-sida. Gymsharks innehåll sträcker sig från att dela roliga fitnessmemes till dumma träningsutmaningar.

Läs också: 10 hetaste trenderna inom e-handeln just nu

https://www.tiktok.com/@gymshark/video/6931438539842260230?referer_video_id=6931438539842260230&refer=embed

5. Amazon

Ett av de största varumärkena på planeten kan konstatera att TikTok ger dem tusentals försäljningar dagligen. Amazon fokuserar på influencers och inte sin egen TikTok-sida.

@jasonnash

When you spend less, you smile more with @amazon #ad

♬ Lula – Fluorescent Canyon

Källa: Socialbakers