Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Så vet du att företagets sajt behöver skrotas - ExploreCurate

Så vet du att företagets sajt behöver skrotas


Livslängden för en företagswebb blir allt kortare. Det beror delvis på att tekniken utvecklas snabbt och att konkurrenterna blir bättre, men också för att man inte arbetar med innehåll och funktioner tillräckligt och därmed känns webbsidan snart utdaterad. Det finns en bra checklista att ha koll på och när fler av dessa är ”i-checkade” kan det vara dags att planera för en ny sajt för företaget.

Premium Vector | Men showing thumbs down sign gesture. dislike, disagree,  disappointment, disapprove, no deal concept. character set

1. Nuvarande webbdesign är föråldrad.

2. Webbplatsen har allvarliga tekniska problem, t ex laddar långsamt, inte mobilanpassad och är byggd på utdaterad teknik.

3. Viktiga tilläggstjänster är svåra att implementera i ett CMS eller back end.

4. Användare, d v s besökare eller kunder framför klagomål kring direkta fel eller funktion och användbarhet.

5. Företaget genomför en verksamhets-, marknadsmässig eller kommunikativ förändring som påverkar erbjudaden, positionering, eller målgrupp och kommunikation.

6. Det är aktuellt med en uppdaterad eller helt ny grafisk profil.

7. Konkurrenternas webbplatser utvecklas i användbarhet, utseende eller funktioner och tjänster som ställer företagets webbplats i ”skamvrån”.

Källa: Lvivity.com