Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Så skapar du snyggare mailutskick, nyhetsbrev mm - ExploreCurate

Så skapar du snyggare mailutskick, nyhetsbrev mm


Nyhetsbrev, välkomstmeddelande, produktmeddelande eller andra typ av mailutskick används ofta av alla företag och är en viktig del i kommunikationen med både befintliga och nya kunder. Därför finns det anledning att se till att det ser attraktivt ut och såklart funktionellt. Det finns ingen anledning att vända sig till någon webbyår. Det finns många anpassningsbara e-postmallar (templats) som matchar ditt varumärke och design och som fungerar på vilken enhet som helst.

1. Campaign Monitor (80 templates)

Home page of Campaign Monitor

Campaign Monitor erbjuder ett stort urval av gratis anpassningsbara mallar. Kategorierna inkluderar tillkännagivanden, nyhetsbrev, erbjudanden och erbjudanden, feedback, evenemang, semester, återförlovning och välkomst. Campaign Monitor erbjuder också en gratis mallbyggare för att snabbt skapa HTML-e-postmallar med en enkel dra-och-släpp-redigerare.

2. MailBakery (57 templates)

Home page of MailBakery Template Store

Här är en stor samling gratis, responsiva HTML-e-postmallar. Mallkategorier inkluderar affärer, e-handel, mat och restauranger, design och fotografi samt resor och livsstil. Använd dem för nyhetsbrev via e-post, marknadsföringskampanjer mm.

3. Litmus (6 templates)

Home page of Litmus

Här är en uppsättning mallar som passar för prenumerationstjäsnter. Paketetet innehåller e-postmallar för välkomst, årsdag, födelsedag, feedback, återförlovning och klartext.

4. Litmus Community (25 templates)

Home page of Litmus Community

Detta är en samling gratis HTML-e-postmallar från Litmus Community, en plats för designers och marknadsförare att utbilda varandra om allt som e-postas. Det finns flera mallar för att starta en produkt, marknadsföra och sälja en produkt och hantera konton.

5. Dyspatch: Free Open Source HTML Email Templates (16 templates)

Home page of Dyspatch

Dyspatch Open Source Template Project är en samling gratis e-postmallar som skapats och hanteras av Dyspatch-teamet och communityn. Alla mallar är öppen källkod. Lägg till dem, redigera dem eller ändra dem på något sätt.

6. Zurb (11 templates)

Home page of Zurb

Här är en uppsättning gratis e-postmallar från Zurb. Var och en är en enda HTML-e-post med Zurbs Foundation-ramverk. Förhandsgranska dem och inspektera koden för att se hur de implementerades, eller ladda ner och göra ändringar. Se skärmdumpar av hur varje mall ser ut på olika e-postklienter genom att titta på testerna.

7. MailChimp Email Blueprints

Home page of MailChimp Email Blueprints

En samling HTML-mallar som utgångspunkt för e-postdesign. Den innehåller mallspråkelement som kan anpassas när de importeras till ett MailChimp-konto, samt sammanfoga taggar för att generera dynamiskt innehåll när de skickas via MailChimp. Om du inte är MailChimp-användare kan du ta bort sammanfogningstaggar och använda mallarna för alla leverantörer.

8. Themezy (16 templates)

Home page of Themezy

Här är en samling gratis e-postteman från Themezy, en marknadsplats för designers att dela gratis webbplatsmallar. Det finns allmänna nyhetsbrev och layouter för branschtema som du kan anpassa. Alla resurser är gratis att ladda ner och gratis att använda i dina projekt.

9. Cakemail (56 templates)

Home page of Cakemail

Detta är en gratis e-postsamling från Cakemail, en e-postmarknadsföringsplattform för företag att gnista, vårda och mäta kundinteraktioner. Denna samling innehåller e-postmeddelanden för transaktioner, speciella evenemang, säsongsaktiviteter, industrier och mer.

10. Cerberus (3 templates)

Home page of Cerberus

Cerberus är en liten samling layoutmönster för HTML-e-post. Den har flytande, lyhörd och hybriddesign. Koden är tänkt att redigeras, anpassas och byggas på.

Källa: Sig Ueland