Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
E-handel via WhatsApp - största nyheten när Facebook Ads släpper 6 uppdateringar - ExploreCurate

E-handel via WhatsApp – största nyheten när Facebook Ads släpper 6 uppdateringar


Facebook tar inte semester utan fortsätter att utveckla sina kommersiella format och erbjudanden även under sommaren. De senaste uppdateringrna för Facebook Ads är följande sex nyheter.

Instagram Reels-annonser är tillgängliga för alla
”Optimize text per person” feature in ads
Ytterligare personalisering av Shop Ads
Ökad åtkomst till AR Try-On
Shoppar är nu tillgängliga via Whatsapp
Kundrecensioner i Instagram-shoppar

När ett e-handelsföretag skapar ett ”shop account” har de automatiskt tillgång till att visa sina produkter på Facebooks shoppingenheter. Detta inkluderar Facebook, Instagram och nu även Marketplace och Whatsapp.

”Click to Whatsapp ads” rullades ut i januari 2018, men nu kan annonsörer visa upp hela sin butik så att användare kan titta igenom varumärkets lager medan de chattar direkt med dem om produkter. Detta är ett utmärkt tillfälle för varumärken att få en närmare relation med sina kunder.

För att kunna använda den här funktionen måste du ha ett företagskonto i WhatsApp och resurser för att hantera WhatsApp-chatten. Lär dig hur du integrerar Facebook-butiker med WhatsApp Business-appen här.

facebook shop browse and chat in whatsapp

Källa: Wordstream.