Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Apparna som hjälper dig att skapa smashing videos - ExploreCurate

Apparna som hjälper dig att skapa smashing videos


Video är det nya formatet som gäller och som tur är behöver du inte ha dyra filmkameror och du behöver heller inte anlita stora produktionsteam. Allt finns i din mobil och finns det inte där så är det bara att ladda ned rätt app. Om innehållet sedan blir episkt handlar fortfarande om talang och kompetens. Men kom ihåg att även Fellini, Bergman och Spielberg en gång var nybörjare. Här får du tips om 11 väldigt bra appar som du kan använda när du ska skapa dina videos.

1. Adobe Premiere Rush

Mobile home page of Adobe Premiere Rush

Adobe Premiere Rush är en allt-i-ett videoredigerare för flera enheter. Trimma och beskära videor, vänd och spegla videoklipp, skapa panorerings- och zoomeffekter och lägg till bilder, klistermärken och överlägg. Lägg till musik och titlar till videor och tillämpa effekter på klipp i en tidslinje med flera spår. Arbeta på flera enheter och dela dina videor med ett klick till TikTok, Instagram, Facebook och YouTube. När bildförhållandet ändras ändras storleken på alla media i en sekvens automatiskt, perfekt för Instagram och YouTube. Tillgänglig för Android och iOS. Pris: $9,99 per månad.

2. Animoto

Mobile home page of Animoto

Animoto är en plattform för att skapa och anpassa videor. Ladda upp foton och klipp till en lättanvänd mall eller börja om från början. Anpassa din video med färger, teckensnitt och övergångar. Lägg till musik från ett bibliotek med över 3 000 licensierade låtar. Skapa fyrkantiga, liggande och vertikala videor. Gör instruktionsvideor, produktdemonstrationer och mer med hjälp av dina befintliga foton och videoklipp. Lägg upp i ditt sociala nyhetsflöde, skapa en annons eller lägg till den i din e-handelsbutik. Tillgänglig för Android och iOS. Pris: Gratis. Premiumplaner börjar på $8 per månad.

3. BeeCut

Mobile home page of BeeCut

BeeCut är en lättanvänd redigeringsapp med avancerade funktioner. Trimma, dela och slå ihop klipp snabbt. Dra media till en tidslinje med flera lager. Lägg till anpassade videointros, textöverläggsstilar och undertexter. Konvertera videotal till text eller vice versa med ett klick. Lägg till videoövergångar, överlägg, filter, visuella effekter, titlar, voiceover och musik. Finjustera färg eller hastighet, stabilisera video och skapa kreativa masker för effekter. BeeCut stöder redigering av videor med bildförhållandena 16:9, 4:3, 1:1, 9:16 och 3:4. Publicera på YouTube, Facebook, Instagram, TikTok och andra sociala medier. Tillgänglig för Android och iOS. Pris: $59,95 för livstidssupport.

4. Splice

Mobile home page of Splice

Splice är en videoredigerare som GoPro ursprungligen utvecklade. Trimma enkelt klipp, justera hastigheten för snabb eller slow motion, lägg snabbt till musik från ett bibliotek med 400 låtar och lägg till titlar och textöverlägg. Använd timelapse eller hyperlapse. Organisera och kombinera klipp och bilder på en intuitiv tidslinje. Dela till YouTube, Instagram, TikTok, Facebook, mail och mer. Tillgänglig för Android och iOS. Pris: Gratis 7-dagars provperiod. Premiumplaner börjar på $60,55 per år.

5. FilmoraGO

Mobile home page of FilmoraGO

FilmoraGO är mobilappen för Filmora-plattformen. Skär upp dina bilder, ställ in övergångar och välj rätt aspekt. Lägg till effekter, filter, klistermärken och text. Utforska royaltyfri musik och ljudeffekter; importera från ditt iTunes-bibliotek eller skapa din egen inspelning. Lägg upp din video på Instagram, YouTube eller Facebook med ett enda klick. Tillgänglig för Android och iOS. Pris: Gratis. Premium är $32,99 per år.

6. VSCO

Mobile home page of VSCO

VSCO-förinställningar, filter, effekter och avancerade redigeringsverktyg från dess fotoredigerare. Använd VSCO Montage för att berätta en videohistoria och skapa ett rörande collage genom att lägga upp videor, bilder och former i lager. Justera opaciteten för alla media som lagras för att skapa en rad anpassade gelfärger och dubbelexponeringar. Tillgänglig för Android och iOS. Pris: $19,99 per år för medlemskap i videoredigering.

7. WeVideo

Mobile home page of WeVideo

WeVideo är en onlineredigerare för att skapa och redigera videor var som helst. Välj mellan flera format för att sticka ut på sociala medier, webben och mobila skärmar. Få obegränsad användning av över 1 miljon stycken lagermedier, inklusive videor, bilder och musikspår. Skapa videoannonser och publicera i valfritt format för att optimera, engagera och konvertera på YouTube, Facebook, Instagram och mer. Tillgänglig för Android och iOS. Pris: Gratis. Premiumplaner börjar på $2,99 per månad.

8. PowerDirector

Mobile home page of PowerDirector

PowerDirector är en fullfjädrad videotillverkare och redigerare. Redigera och exportera videor i upp till 4K-upplösning. Har hastighetsjustering för långsam eller snabb rörelse, videostabilisator, röstväxlare, chroma-key för greenscreen, överlagringar och blandningslägen och mer. Använd det inbyggda lagerbiblioteket för att lägga till foton, musik, ljudeffekter och gratis mallar. Ladda upp direkt till YouTube och Facebook. Tillgänglig för Android och iOS. Pris: Gratis. Premiumfunktioner är tillgängliga via köp i appen.

9. KineMaster

Mobile home page of KineMaster

KineMaster gör det enkelt att redigera videor från din telefon eller surfplatta med avancerade funktioner och nedladdningsbart innehåll. Ladda ner och redigera om projekt från menyn Hämta projekt. Klipp, skarva och kombinera videor. Lägg till bilder, effekter, text, musik, voiceovers och keyframe-animationer. Skapa visuella effekter genom att vända, snabba upp, lägga till slow-mo och tillämpa blandningslägen. Få tillgång till mer än 2 500 nedladdningsbara övergångar, effekter, videor, bilder, klistermärken, typsnitt och animationer från Asset Store. Tillgänglig för Android och iOS. Pris: Gratis. Premium är $39,99 per år.

10. InShot

Mobile home page of InShot

InShot är en videoredigerare och tillverkare med massor av funktioner och effekter för att förstärka innehåll. Trimma och klipp videor, lägg till nyckelrutor, använd bild-i-bild, använd chroma key för att skapa greenscreen-videor. Lägg till musik, övergångseffekter, text, emojis, slow motion, suddig bakgrund och mer. Tillgänglig för Android och iOS. Pris: Gratis. Premium är $3,99 per månad.

11. VivaVideo

Mobile home page of VivaVideo

VivaVideo är en lättanvänd app för redigering av flera spår. Klipp ut, redigera och slå samman videor. Lägg till musik, övergångseffekter, klistermärken och text. Använd effekter som oskärpa bakgrund, glitch och VHS-stil. Dela till YouTube, Instagram och TikTok. Tillgänglig för Android och iOS. Pris: Gratis. Premiumfunktioner är tillgängliga via köp i appen.

Källa: Sig Ueland, Practical E-commerce