Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
7 anledningar att mixa din content 2022 - ExploreCurate

7 anledningar att mixa din content 2022


Många företag har lagt enorma resurser på att skapa eget content under de senaste åren. Kvalitét och frekvens skiftar såklart, men det är ändå stora summor pengar som läggs på att köpa in innehåll (och det kostar ju även att ha anställda som skapar innehåll). Om innehållet driver mot rätt KPI:er är det ju bara att göra matematiken, men problemet är att det är få som gör uppföljningen och då kan det tyvärr vara så att innehållet har kostat mer än det smakat.

Inför 2022 tycker jag att du ska titta på att mixa ditt eget innehåll med kurerat (eller kuraterat som det nog heter) innehåll, d v s göra ett urval från andras innehåll, lyfta fram det mest intressanta, sammanfatta och paketera om det. Ofta finns det väldigt bra innehåll att kurerera inom relevanta ämnen från andra marknader. Ditt innehåll mår bra av nya smaker och influenser.

Här får du 7 konkreta fördelar med kurerat innehåll. Hitta den mix av som passar dig och ditt företag och spar stora pengar.

Content curation tips

Källa: Quuu.co