Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
5 influencertjejer som dominerar i gamingvärlden - ExploreCurate

5 influencertjejer som dominerar i gamingvärlden


Alla influencers har inte Instagram som huvudplattform. Spelvärlden har alltid traditionellt dominerats av män, men kvinnliga streamers växer snabbt på plattformar som Twitch och har blivit influencers som många stora varumärken samarbetar med. Lär känna 5 av de största här. Kanske inspireras du att ta rygg?

1. Pokimane

Imane Anys, mer känd på internet som Pokimane, anses vara den mest kända streamern på scenen. Hon är lika stor popularitet som TheGrefg eller Auronplay som är de mest kända. Anys har en community på 8 miljoner följare på sin Twitch-kanal och 6,65 miljoner på YouTube. Den 25-åriga kanadensaren sticker ut för sitt videospelsinnehåll, särskilt om League of Legends och Fortnite, som i hög grad har bidragit till hennes berömmelse. Hon är också känd för sina ASMR- och cosplay-videor. Pokimane började sin karriär som streamer 2013 och 2017 hade hon redan skapat en community på 450 000 följare.

2. Loserfruit

Twitch streamer Loserfruit's Icon Series skin is now live in Fortnite | The  Loadout

Kathleen Belsten, känd som Losefruit eller helt enkelt Lufu på en annan av hennes kanaler, är värd för en community med 2,6 miljoner fans på Twitch. Hon är känd för sina Overwatch- och Fortnite-videor. Hon är en av de mest kända australiensiska streamarna och har skapat innehåll på YouTube sedan 2013. På sin andra kanal, som heter Lufu, har Kathlee 800 000 följare och publicerar videobloggar om ögonblick i hennes liv som inte har något med spel att göra. Det är ett mer personligt utrymme med innehåll om skämt, resor och hennes vardag.

3. IamCristinini

Cristinini GIF - Cristinini - Descubre & Comparte GIFs

Cristina López är en av de bästa spanska streamarna med 2,3 miljoner följare på Twitch och 1,25 miljoner på YouTube. Hon är också eSports-presentatör. Faktum är att hon blev känd inom videospelvärlden för att vara värd för programmet ”The Gaming House” från Movistar eSports och för närvarande presenterar hon TV-programmet ”Hoy No Se Sale” från UBEAT.

4. Kittyplays

Alinity on Twitter: "@VegasNews @KittyPlays @HyperXESALV @AlliedEsports  This is such a gorgeous picture kitty" / Twitter

Denna Fortnite-spelare har inte bara en enorm publik på Twitch, där hon är värd för en community med 1,1 miljoner följare, hon triumferar även på andra sociala plattformar som Instagram, Twitter och YouTube. Kristen Michaela – det här är hennes riktiga namn – är värd för och producerar sin egen show ”Playtime with Kitty Plays”, där hon intervjuar och spelar med kändisar. På Twitch tycker hon om att vara en av de 100 bästa streamarna på plattformen. Hon streamar två gånger om dagen och täcker olika populära spel som CS: GO, Fortnite och PUBG.

5. Loeya

Loeya Stream Highlight #1 - YouTube

Olivia är känd för sina Counter-Strike och Fortnite-spel. Hon följs för närvarande av 1,4 miljoner fans och är en av de mest populära innehållsskaparna på Twitch. Även om Fortnite är hennes huvudspel har hon sysslat med andra spel som League of Legends, Dead by Daylight och Minecraft. Hennes kompetens har lett till att hon samarbetar med stora företag som Lenovo och G-Fuel Energy, varumärken som vill samarbeta med de mest skickliga streamers. Den unga talangen från Schweiz, Loeya, är rankad som den bästa kvinnliga Fortnite-spelaren i världen. Konkurrensmässigt slutade Loeya 19:a i Summer Skirmish (2018) och är den tredje högst rankade kvinnliga spelaren i världen.

Källa: Socialpubli