Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
7 smarta tjänster för dig som har många kanaler och är aktiv i sociala medier - ExploreCurate

7 smarta tjänster för dig som har många kanaler och är aktiv i sociala medier


Vi samlar på oss allt fler sociala kanaler där vi har profiler och publicerar innehåll och kommunicerar med andra. Lite spretigt blir det. Svårt att hålla koll på alla kanaler, ibland vill man dela samma innehåll i flera kanaler och man följer olika personer och varumärken i olika kanaler.

Är du influencer är det nästan ett måste med en ”digitalt presskit”.

Är du e-handlare vill du förenkla för kunderna och presentera det bästa på en sida.

How We Grew Linktree to 3 Million Users in 3 Years | by Dave Schools |  Entrepreneur's Handbook

Det finns såklart smarta tjänster som hjälper dig med detta och de kallas ”linktrees” efter föregångaren som heter just Linktree. Kort och gott, en länk till alla dina kanaler. Här har du 6 ”linktrees” till:

1. Koji

Creator Economy Platform Koji Announces "Top 8" App

Ett fullvärdigt alternativ till Linktree är Koji. Biolänkarna som skapas på Koji kan distinkt skräddarsys för din estetik, har sociala länkar högst upp och tjänsten ansluter till en miniatyrappbutik. Knuffa supportrar att skicka pengar till dig med tips jar-appen, gamifiera dina selfies med Rare och marknadsför din spellista genom att ranka Taylor Swifts bästa låtar med Spotify-inbäddningen. Få ännu fler ögon på dina favoritinlägg på sociala medier med inbäddningsalternativ för TikTok, Twitch, YouTube, Instagram, Twitter och Facebook.

2. Linkpop

Shopify UX on Twitter: "🛍️ Meet Linkpop, a shoppable link in bio tool by  Shopify ✨ Check out the work on @dribbble by UXers @atconnormurphy,  @elainerys, and Kyu Kim https://t.co/ILVEpoS9CR https://t.co/1HicyVL5fG" /

Linkpop funkar bäst för alla som har Shopify (som ligger bakom tjänsten) och vill öka sin försäljning. Linkpop låter beslutsamma kunder lägga en beställning på målsidan utan att navigera till en annan webbplats. Småföretagare som förlitar sig på e-handel vill att köpupplevelsen ska vara så friktionsfri som möjligt, och Linkpop är ett bra sätt att marknadsföra dina produkter och sociala mediekanaler på samma sida.

3. Milkshake

Milkshake App | Free Website Builder - YouTube

Om du försöker skapa en enkel målsida på din mobila enhet kan Milkshake appen vara valet för dig. Användarupplevelsen hamnar någonstans mellan Koji och Linkpop. Det finns tillräckligt med anpassning på Milkshake för att göra din sida unik med några justeringar på mallarna, men anpassningsvalen känns inte överväldigande.

4. Allmylinks

AllmyLinks vs Linktree: Which is Better? [2022] - ViralTalky

AllMyLinks är en av de få biolänktjänsterna som är på förhand om dess användbarhet för vuxna artister; OnlyFans ingår som en av de tillgängliga knapparna för sociala medier. Denna tjänst är också idealisk för personer som samlar in pengar eller är i behov av donationer. AllMyLinks stöder följande betaltjänster: Köp en kaffe till mig, Cash App, GoFundMe, Ko-fi, PayPal, Patreon, Stripe och Venmo. Om du gillar kryptovaluta har tjänsten alternativ för att marknadsföra dina Bitcoin-, Dogecoin- och Ethereum-plånboksadresser.

5. Carrd

carrd inspo | Editing inspiration, Twitter cards, Twitter card

På Carrd är varje målsida som skapas av tjänsterna funktionell på stationär dator, men designlayouten är nästan alltid prioriterad för mobilanvändare. Några av de prefab-mallar på Carrd är gratis att använda, och du kan välja design som är utformad med stationära användare i åtanke, om det är där din publik bor. De omfattande alternativen för sociala medieikoner på Carrd är för långa för att listas här; de inkluderar alla kärnwebbplatser som du troligen kommer att behöva, såväl som obskyra sådana.

6. Feedlink

Introducing Feedlink: Your Link in Bio Tool for Instagram [Free]

Feedlink är skapad för ditt sociala mediaflöde, antingen från TikTok eller Instagram. Det finns inte lika många användningsfall för Feedlink som andra val på den här listan, men tjänsten är OK för skapare av sociala medier som behöver en hyperlänk som visar deras senaste inlägg.

Källa: Wired